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開けて嬉しパン
まずはどれから食べようか・・・

元旦の10時ごろ、パンのずっしり詰まった贈りものが届きました。宛名を見てにやり。

妹から、横浜の大好きなパンが届いたのでした。カフェ・ド・ヤガヴァンのパンは天然酵母でずっしりしています。何もつけないでそのままもおいしい、ちょっとトースターで焼いてもおいしい。お世話になっているご近所さんにいくつか分けて、早速私たちもパクつきました。これからしばらく毎日食べれるなんて、素晴らしい新年のスタートです。いただきます!

(わ)

Happy bread box

Around 10am of January 1st, a percel with full of bread arrived at our house. I knew whom it was from, my younger sister. She ordered and send the bread that were made by Yokohama's caffe called Cafe de yagavent. The breads are made with wild yeast and quite hard; we love them A LOT!You can eat just like that and/or toast a bit. We gave some of them to our neighbors and ate the rest.Ah, I'm so happy that we can eat these every day for some time.Hummm, what a happy beginning of the year!

Wakana
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