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Project Spring
ヨモギの天ぷら、てんこ盛り!

Last week, we tried rice flour dumplings with strawberries and oranges, and this week tansy picking and tansy lunch...We are busy tasting spring!


These days' Golpo-kko has become cooking projects with seasonal fruits and leaves. Dumplings looked colorful and fun, and tansy was fried this time. Oh, we made a dressing with Kabusu, a super sour citrus fruit, as well.

Happy to be busy enjoying the flavor of the season!

Wakana

きれいな白玉団子たち。 カブス絞りも一所懸命。



プロジェクト・春



先週はイチゴ白玉にミカン白玉。そして今週は、ヨモギ摘みでヨモギ昼食。春を味わうのに大忙しです。

最近の「ごるぽっこ」では、季節の食材での食事作り企画が目白押し。白玉団子はカラフルで楽しく、ヨモギは今回は天ぷらにして楽しみました。そうそう、カブス(橙とも呼ばれます)を絞って特製ドレッシングも作りました。

季節の味を楽しむのに、喜んで大忙しです。

(わ)

今年度もどうぞよろしく!
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